'ONE OF A KIND STORY!'


Spreker Jeroen Gmelich

De lijn tussen iets wèl of nìet doen, is flinterdun. Jeroen wil zijn luisteraar bewust maken wat angst met je doet in het maken van die keuzes. En is die angst wel terecht? 

 

Hij geeft inzichten die heel toegankelijk en herkenbaar zijn, die je vervolgens kunt toepassen in het bedrijfs- en privéleven waardoor jij mogelijkheden kan gaan zien om het leven in te richten zoals jij dat graag zou willen. Jeroen is het levende bewijs dat het kan!

 

Laat je inspireren!

 

Jeroen Gmelich spreekt over zijn levenspad dat o.a. resulteerde in het behalen van een doel wat onmogelijk leek!

 

Een gitaar bouwen voor Keith Richards van The Rolling Stones, deze gitaar aan hem overhandigen èn de legende op deze gitaar laten spelen voor een groot publiek. 

  

Is dit toevallig? Absoluut niet.

 

Met onuitputtelijke passie en doorzettingsvermogen, heeft hij vele kansen weten te herkennen en te pakken om zodoende doelen te verwezenlijken.

 

 

Deze eigenschappen resulteerde uiteindelijk in meerdere unieke ervaringen. Niet alleen werkgerelateerd, maar ook op sociaal-maatschappelijk vlak. Ervaringen die hij graag met de wereld deelt om anderen te inspireren om ook kansen te pakken, zelfs als het slagingspercentage nihil lijkt of de angst te groot is.

 

Wellicht is zijn verhaal met gemak op maat te maken zodat het ook passend is voor jouw organisatie of evenement. Schroom niet om even contact op te nemen.

 

 


'Creëer kansen, herken kansen en grijp ze!'


openbaar evenement: