Shop Stones & Jewels

Wat gezellig dat je in onze shop komt kijken!

Misschien kom je hier om het album aan te schaffen of om tickets te bestellen voor het Benefietconcert op 12 nov. 2022?

 

Dan ben je hier op het goede adres! Yes!


Ticket 12 nov 22 - Benefietconcert

Ticket 12 nov 22 Stones & Jewels - Benefietconcert voor stichting Present

Met deze bestelling krijg je een toegangsbewijs (incl. één consumptie) tot het Benefietconcert ten behoeve van financiële projectondersteuning voor stichting Present Den Helder & Texel. Een enorm feestelijke avond, boordevol muziek, verhalen en gezelligheid! Be there!

 

Tijdens het concert zullen Stones & Jewels + band een albumpresentatie geven van 'HOME'. Het album dat begin 2022 uitgebracht werd door Stones & Jewels. 

 

De totale winst van de avond is ten behoeve van financiële projectondersteuning van Stichting Present Den Helder & Texel.

€ 10,00

  • Beschikbaar

CD 'HOME' - Stones & Jewels

CD 'HOME' - Stones & Jewels [voorverkoop]

Digitaal was dit album al te beluisteren. Een fysieke CD kan eigenlijk niet ontbreken en valt nog vóór het concert en dus voor de winter op je deurmat zodat het je warm houdt nu de zomerse dagen weer voorbij zijn gegaan. 

 

Jeroen & Jenneke Gmelich schrijven en produceren muziek in verschillende stijlen en putten uit verschillende bronnen inspiratie. Het album HOME is dan ook een mix van (southern) rock, pop met een vleugje folk. Is het Rock&Roll? Americana? Ga het zelf maar na ;-). In ieder geval is het lekker up tempo, rauw en ongepolijst.

CD 'HOME' - Stones & Jewels

€ 10,00

  • Beschikbaar


Tweede concertdatum

WIL JE GRAAG NAAR HET CONCERT MAAR KUN JE ECHT NIET OP 12 NOV?

 

We hebben 11 nov als tweede datum mocht 12 november vol raken!

Dus mail ons dan vooral even stonesandjewels@gmail.com als je geïnteresseerd bent in de tweede datum.

Dan laten we je z.s.m. weten zodra tickets vrij gegeven worden voor 11 november!


Een beetje meer over STONES & JEWELS + het benefietconcert

Jeroen Gmelich Jenneke Gmelich, Jeroen & Jenneke, Stones & Jewels
Jenneke & Jeroen Gmelich

 

HOME

 

Begin 2022 kwam het eerste album van Stones & Jewels uit, genaamd HOME. 

 

Jeroen & Jenneke Gmelich waren tot nu toe nog niet als formatie naar buiten getreden.

Hun muzikale leven samen speelde zich voornamelijk af in de studio; schrijven, opnemen en produceerden daar de nummers. Tot in 2021 bleek dat er eigenlijk wel een album volgeschreven was en het idee ontstond om het te bundelen tot een album, om de verhalen vast te leggen en het tijd werd om dat te gaan delen.

 

 

 ‘Een bundel van verhalen die in de afgelopen 10 jaar geschreven zijn, een zoektocht naar Thuis, gevonden en in 10 nummers weergegeven, opgenomen en we hebben het HOME genoemd.’

 

 

 

GOED DOEL

‘Thuis’ is niet vanzelfsprekend voor iedereen en daarom is het extra mooi om na al die jaren doorgebracht te hebben in de studio, ook live deze nummers ten gehore te brengen met als doel: Financiële projectondersteuning voor stichting Present Den Helder & Texel.

 

‘Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.’De totale winst van deze avond van zowel de tickets, koek & zopie en de merchandise van Stones & Jewels komt toe aan stichting Present! Ook zal het Boelhuys een vrachtwagen vol met meubels en attributen brengen waarmee we de locatie gezellig inrichten. Al deze goederen zijn op de concertavond te koop, dus kijk vooral even rond! We doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden en het streven is om minimaal 75% van de omzet te kunnen doneren aan stichting Present. Dit kan alleen door zoveel mogelijk tickets te verkopen, de inzet  van vrijwilligers en met behulp van sponsoren om de kosten te dekken. Dan gaat het vast lukken om samen dit evenement dubbel en dwars te laten slagen!


CONCERT

Tijdens het benefietconcert zullen we het album presenteren en daarnaast zullen we ook nummers spelen waardoor we geïnspireerd zijn geraakt door de jaren heen. Je hoort op ons album terug dat er vleugjes van rock, country, folk inzitten net zoals pop. Tekstueel zijn er meerdere bronnen waar we inspiratie uit opdoen en doen we die vooral op uit het leven van alle dag, het geloof, de hoop, de liefde. Deze kanten belichten we allemaal en nemen de luisteraar graag mee in de ‘plaat en zijn verhaal’.

 

Tijdens het concert is er drinken te halen bij de koek & zopie, zijn er veelal zitplaatsen maar ook een aantal staplaatsen, is er een pauze en hoef je niet voor alles te betalen. Zo is er een consumptie gratis en zetten we in de tweede helft ook gerust nootjes op de tafels in de zaal. 

 

 

Stones & Jewels + band, Jeroen Gmelich, Jenneke Gmelich, Arnoud Deyll, Kas van Diepen, Martijn Traudes, Nathan de Bock, Michiel Pronk, Benefietconcert stichting Present
Stones & Jewels + band. Fotograaf: Daniël Roozing

BAND voor live!

Voor een live weergave van het album, is een vette rockende & rollende band nodig. Kas van Diepen, Martijn Traudes, Nathan de Bock, Michiel Pronk en Arnoud Deyl spelen deze avond belangeloos mee met Marco Bakker met de vingers op de geluidsknoppen om de luisteraars te voorzien van een unieke weergave van het album ‘HOME’.

 

WIN-WIN

o   Stichting Present kan altijd een financiële boost gebruiken om zo projecten mogelijk te maken om mensen voor wie ‘thuis’ minder vanzelfsprekend is, een handje te helpen
o   Muziek liefhebbers hebben een betaalbaar avondje uit met live muziek èn steunen met hun avondje uit ook nog een goed doel
o   Stones & Jewels + band kijken er ENORM naar uit om weer eens live te knallen

 

LOCATIE

De oudste kerk in Den Helder, genaamd: Nieuwe Kerk (gemeente De Ambassade), opent haar deuren voor deze avond en sponsort daarmee dit initiatief. Voel je welkom!

 

Nieuwe Kerkplein 1

Den Helder

 

ALGEMENE INFORMATIE CONCERT:

 

  • De deuren gaan open om 19:30 uur. 
  • Aanvang van het concert 20:00 uur.
  • Deze avond is er een consumptie gratis en wordt er koffie, thee, warme chocolademelk en fris geschonken (geen alcohol). 
  • Pin is aanwezig.

FOLLOW US

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent Stones & Jewels, volg ons dan vooral even op SpotifyInstagram of Facebook.

En natuurlijk zijn we ook op YouTube te vinden.

 

Ben je fan? Wat zijn we blij met jou!

Help ons verder door regelmatig te delen, te liken, te reageren op posts en wordt zo een onderdeel van de community!

 

Hej, en laat het ons vooral even weten dat je fan bent: stonesandjewels@gmail.com

Dan sturen we je af en toe een kleinigheidje of een update toe. Wel zo gezellig!

 

 

Groetjes! Jeroen & Jenneke

 

 

Stones & Jewels boeken? 

Boekers, festivals, radio en organisatoren kunnen het beste even wat laten horen in een mailtje naar stonesandjewels@gmail.com