Stones & Jewels Shop


Dit is dé 'place to be' om de CD HOME aan je collectie toe te voegen of je tegoed doen aan toffe merchandise producten.

 

 

Met de aanschaf van je producten ben je eigenlijk een ondersteuner van Stones & Jewels want daarmee kunnen we een stukje van de productiekosten dekken van onze muziek en (mooi mens), daarvoor zijn we je enorm dankbaar! 

 

Enjoy!CD 'HOME' - Stones & Jewels

 

DRAAI JIJ NOG WELEENS een CD'tje?

 

Vaak horen we mensen vertellen dat ze in de auto nog graag een CD opzetten. Komt het even mooi uit dat nèt dit album een 'on the road' gevoel geeft. Energiek, maar toch kun je achterover leunen want wij hebben het werk al gedaan. Digitaal was dit album al te beluisteren. Een fysieke CD kan eigenlijk niet ontbreken en al helemaal niet als het hoesje een puur kunstwerk is met die prachtige huisjes, door aquarelkunstenaresse Mary Visserman.

 

Jeroen & Jenneke Gmelich schrijven en produceren muziek in verschillende stijlen en putten uit verschillende bronnen inspiratie. Het album HOME is dan ook een mix van (southern) rock, pop met een vleugje folk. Is het Americana? Ga het zelf maar na. In ieder geval is het voornamelijk lekker up tempo, rauw en ongepolijst. 

Releasejaar: 2022

CD 'HOME' - Stones & Jewels

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Katoenen Tas - Stones & Jewels Brand

 

WIL JIJ MET ONS OVER STRAAT LOPEN?

 

Draag je ons een warm hart toe en wil jij ons ook wel dragen over straat? En vind je zo`n katoenen tas ook zo handig, vooral tegenwoordig waar plastic tassen eigenlijk zo van vroeger is ;-). Deze katoenen tassen zijn dan ook nog eens fairtrade + eco en hebben aan weerszijden brandmark van Stones & Jewels.

 

We vinden het gezellig dat je ons dragen wilt!

KATOENEN TAS - Stones & Jewels

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

6 Aquarel Wenskaarten naar keuze

 

ZEG HET MET EEN KAARTJE! OF 6!

 

Een stukje tekst uit een nummer van Stones & Jewels om een hart onder de riem te steken of gewoon een beetje liefde door de brievenbus of misschien wel gewoon voor jezelf. Alle kaarten zijn voorzien van een mooie aquarel in dezelfde kleurenserie.

 

Kies er 6 uit en laat bij de bestelling in de opmerkingen weten welke 6 kaarten uit de SERIE jij graag in je brievenbus wilt, verdeelt naar eigen wens. 

 • Huisjes
 • Hartje
 • Plantje
 • Taste the grace
 • Look at the flowers
 • Guide my way

 

De achterkant van de kaart is vrij in te vullen en heeft alleen een kleine vermelding met qr-code naar de betreffende song van het album HOME. Extra leuk dus.

~ De kaarten worden geleverd zonder envelop.

~ De kaarten zijn gedrukt op 300gram biotop papier. Een duurzame papiersoort met luxe uitstraling. Natuurlijk gebleekt, zonder optische witmakers. Goed beschrijf- en bestempelbaar..

 

6 Wenskaarten Stones & Jewels

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Oneindige Verjaardagskalender - Vieren & Herinneren

 

WIE HEEFT HET NIET IN Z`N TOILETRUIMTE?

 

Wist je dat het iets heel Hollands is om een verjaardagskalender in hèt kleine hokje te hangen? 

 

Eigenlijk een mooi document, zo`n verjaardagskalender. Het herinnert aan de mensen die gegaan zijn maar het viert ook het leven. CONFETTI & MEMORIES!

 

Toch is een nieuwe kalender ook weleens fijn, even opschonen of netjes uitschrijven, want ik weet niet hoe het met jullie zit? Als er dan weer een naam bijgeschreven moet worden, nèt op dat regeltje waar ook al iets stond, past dat natuurlijk niet. Of heb je verschillende pennen gebruikt en kun je dat eigenlijk niet uitstaan? Staan er namen op uit een ver verleden?

Anyway, misschien wel gewoon hoog tijd voor een nieuwe oneindige verjaardagskalender, lekker fris!

 

~ De kalender is gemaakt van 250gram ongecoat papier waardoor het goed beschrijfbaar is.

 

Verjaardagskalender - Stones & Jewels

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen